info@elsgeesterhof.nl | Bezoekadres: Boekenburglaan links naast nr 57

Stichting Elsgeesterhof wint Teylingerprijs 2023

Vrijdagavond 8 december 2023 was de uitreiking van de Teylinger Vrijwilligersprijs. Een prijs die door 2023. Welzijn Teylingen in het leven geroepen is om Een hele mooie opsteker voor al het werk dat waardering te tonen voor alle vrijwilligers die we samen met elkaar verzetten. We ontvingen zich voor allerlei verschillende organisaties een prachtig beeldje en er wordt nog inzetten.

Er waren 4 prijzen te verdelen. De publieksprijs, waarvoor je kon stemmen, en 3 juryprijzen Alle initiatieven die genomineerd waren hebben en vlog opgenomen. Naar aanleiding van de vlogs kon gestemd worden. De publieksprijs was bestemd voor De Voedselkast an de Baarslaan.

Naar mate de avond vorderde werd het steeds spannender en tot one grote verbazing werden we door de jury uitgeroepen tot de winnaar van 2023.

Een hele mooie opsteker voor al het werk dat we samen met elkaar verzetten. We ontvingen een prachtig beeldje en er wordt nog nagedacht over hoe het geldbedrag van €1250 wordt besteed. Maar zeker is dat er iets moois mee gedaan wordt voor al onze vrijwilligers.