info@elsgeesterhof.nl | Bezoekadres: Boekenburglaan links naast nr 57

AED mede mogelijk gemaakt door Kringloopwinkel Voorhout

3 oktober 2023

Stichting Elsgeesterhof ontvangt cheque voor AED van Kringloopwinkel
De Zelfoogsttuin en Bloementuin van Elsgeesterhof heeft de afgelopen jaren een groeiend aantal deelnemers en vrijwilligers gekregen. Daarmee ontstond ook de behoefte om een AED aan te schaffen, zodat er bij een onverhoopt incident ingegrepen kan worden en een mensenleven gered kan worden. Dankzij de cheque van de Stichting Kringloopwinkel Herenstraat 63 in Voorhout kan de Stichting Elsgeesterhof de AED kopen.

Vijf jaar geleden is het initiatief Elsgeesterhof opgestart met als doelstelling om lokaal en duurzaam groente te telen voor en samen met de inwoners van Teylingen. Deze Zelfoogsttuin werd later uitgebreid met een bloementuin. Stichting Elsgeesterhof slaagt erin om impact te maken op verschillende gebieden, van gezond voedsel produceren tot het bevorderen van gemeenschapszin onder de deelnemers en vrijwilligers. Er wordt ook samengewerkt met scholen om kinderen bewust te maken van alles wat erbij komt kijken voordat de groente op je bord ligt:

Namens de Kringloopwinkel kwamen Mieneke en Willy naar de Zelfoogsttuin om de cheque aan secretaris Jeroen uit te reiken. Jeroen: “We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van de Kringloopwinkel. Natuurlijk hopen we dat we de AED nooit hoeven te gebruiken. Maar het geeft een goed gevoel dat er in geval van nood een levensreddend apparaat op Elsgeesterhof aanwezig is.”

30 november 2023
En in middels heeft de AED een plekje gekregen op Elsgeesterhof. Laten we hopen dat ie noooooooit gebruikt hoeft te worden.
 
Met heel veel dank aan Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout voor de donatie!